Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry - www.phlu.fi

Liikkuva Päijät-Häme 2022

Hartola 8.9 (Kunkku Areena)


Fyysisen hyvinvoinnin mittaus hengästymättä ja hikoilematta! Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat tiedot. Voit peruuttaa ajan sähköpostivahvistuksessa olevan linkin kautta. Tervetuloa!Testiin valmistautuminen

Vältä raskasta fyysistä ponnistelua, runsasta syömistä ja juomista sekä päihteiden ja piristeiden käyttöä 2 tuntia ennen testiä. Sydämentahdistin estää testiin osallistumisen, ja testiä ei suositella kasvuikäisille tai raskaana oleville.


Valitse mihin haluat osallistua

No documents found

 
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Sähköposti
   

Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoa tulevista testaus- ja hyvinvointipalveluista *


Tietoja käsitellään GDPR-ehtojen mukaisesti. Tiedot kerätään tapahtuman turvallisuuden ja sujuvuuden varmistamiseksi sekä mahdollisen laskuttamisen hoitamiseksi. Tiedot poistetaan vuosittain, ja niitä käytetään tapahtuman jälkimarkkinointiin vain mikäli ilmoittautumisen yhteydessä tähän on annettu erillinen lupa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Tapahtumassa voidaan ottaa kuvia, joita voidaan käyttää järjestäjän verkkosivuilla ja viestinnässä. Kuvia ei luovuteta muuhun käyttöön. Annan luvankuvien käyttöön edellä kerrotuissa yhteyksissä.

Ilmoittautuminen on SSL-suojattu.


Huom! Paikat ryhmiin varataan alla olevan Tallenna ja jatka -napin painalluksella. Jos et saa paikkaa johonkin ryhmään, eli viimeinen paikka ehdittiin varata juuri ennen kuin tallensit, saat ilmoituksen näytölle ja voit ilmoittautua johonkin toiseen ryhmään.