Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry - www.phlu.fi

Liikkuva Päijät-Häme 2021

Loviisa 24.8 (Forum)

Fyysisen hyvinvoinnin mittaus hengästymättä ja hikoilematta! Ilmoittaudu täyttämällä alla olevat tiedot. Voit peruuttaa ajan sähköpostivahvistuksessa olevan linkin kautta. Tervetuloa!Testiin valmistautuminen

Vältä raskasta fyysistä ponnistelua, runsasta syömistä ja juomista sekä päihteiden ja piristeiden käyttöä 2 tuntia ennen testiä. Sydämentahdistin estää testiin osallistumisen, ja testiä ei suositella kasvuikäisille sekä raskaana oleville.HUOM: Klo 13-14.45 ajat on varattu kunnan työntekijöille - mikäli kuulut tähän joukkoon, varaa aikasi liikuntatoimen kautta!

Valitse mihin haluat osallistua
Loviisa 24.8 (Forum)
 klo 15.00TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 15.15TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 15.30TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 15.45TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 16.00TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 16.15TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 16.30TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 16.45TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 17.00TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 17.15TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 17.30TäynnäLisätietoa lajista...
 klo 17.45Paikkoja 1Lisätietoa lajista...
 
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Sähköposti
   

Minulle saa lähettää sähköpostitse tietoa tulevista testaus- ja hyvinvointipalveluista *


Tietoja käsitellään GDPR-ehtojen mukaisesti. Tiedot kerätään tapahtuman turvallisuuden ja sujuvuuden varmistamiseksi sekä mahdollisen laskuttamisen hoitamiseksi. Tiedot poistetaan vuosittain, ja niitä käytetään tapahtuman jälkimarkkinointiin vain mikäli ilmoittautumisen yhteydessä tähän on annettu erillinen lupa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Tapahtumassa voidaan ottaa kuvia, joita voidaan käyttää järjestäjän verkkosivuilla ja viestinnässä. Kuvia ei luovuteta muuhun käyttöön. Annan luvankuvien käyttöön edellä kerrotuissa yhteyksissä.

Ilmoittautuminen on SSL-suojattu.


Huom! Paikat ryhmiin varataan alla olevan Tallenna ja jatka -napin painalluksella. Jos et saa paikkaa johonkin ryhmään, eli viimeinen paikka ehdittiin varata juuri ennen kuin tallensit, saat ilmoituksen näytölle ja voit ilmoittautua johonkin toiseen ryhmään.