KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry - Konferenssiin ilmoittautumiset - www.kapy.fi
Ilmoittautuminen
Surukonferenssi 2019

Olet ilmoittautumassa Surukonferenssiin 2019. Voit valita kummallekin osallistumispäivälle yhden työpajan tai tieteellisen session esitetyistä vaihtoehdoista (Lisätietoa työpajoista näet i ruudukosta työpajavalintakohdassa). Kaikki työpajat ja tieteelliset sessiot on esitelty myös Surut.fi sivustolla. Työpajat toistuvat samansisältöisinä sekä torstaina että perjantaina. Valintaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Ohjelma kertoo, milloin kaikki paikat työpajaan ovat jo täyttyneet. Jonopaikkoja valitettavasti ei ole käytössä.

Osallistumismaksu sisältää lounaan, tulo- ja iltapäiväkahvin/teen kumpanakin päivänä. Sinulla on mahdollisuus ostaa erillinen lippu to 11.4. klo 19.00 pidettävään iltakonserttiin. Konserttilippu sisältää tarjoilun väliajalla. Konsertissa esiintyy tenori Reijo Ikonen ja säestää Ulla-Stina Uusitalo-Ikonen. Rakkaudesta sinuun -konsertti sisältää kappaleita Mauno Kuusiston tuotannosta, Surusta nousee laulu -levyn teoksia sekä klassisia napolilaissävelmiä. Konsertin kokonaiskesto on 1,5h, joka sisältää väliajan. Lippu á 18€.

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä KÄPY ry:hyn 045-3260980.

HUOM! JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA/TALLENTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. ME EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA. Täytä Laskun saajan tiedot vain silloin, jos et itse maksa laskua.

SEURAKUNTIEN työntekijät: voitte tehdä itse laskusta pdf:n tallentamalla laskun koneellesi ja lähettää sähköpostin liitteenä kirkonpalvelukeskukseen. Jos teemme sen järjestäjänä,lisäämme laskutuslisän.

Olethan tarkka valitessasi, kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Rastita osallistumismaksu kohtaan vain yksi raksi osallistumipäiviesi mukaisesti. Jos olet oikeutettu alennukseen, merkitse vain yksi rasti kohtaan alennettu hinta. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla.

HUOM!Postitse/sähköpostitse lähetettäviin paperilaskuihin tai pdf liitteinä lähetettäviin laskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 28.2. jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.(20€ lisä kahden päivän osallistujille, 10€ lisä yhden päivän osallistujille)

Peruutusehdot:Peruutus on mahdollista tehdä veloituksetta 24.3.2019 asti.
Mikäli peruutus tehdään 24.3.2019 jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta.
4.4.2019 jälkeen veloitetaan 100 % osallistumismaksusta. (Ilmoittautuminen päättyy 1.4.2019.) Peruutusmaksua ei peritä mikäli osallistujalla on esittää lääkärintodistus. Voit tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Järjestäjätaho painattaa nimikyltit ja osallistujalistat jokaiselle osallistujalle, ja mikäli annat ilmoittautuessasi organisaatiosi ja toimenkuvasi näkyvät ne yllämainituissa.
Henkilötiedot
Organisaatio
Toimenkuva
Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköposti *
Laskun saajan tiedot (jos et maksa itse)
Laskutusorganisaatio
Laskun saaja
Laskutusosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Y-tunnus
Laskutusviite

Osallistumismaksu (merkitse vain yksi raksi)






Laskun saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä ja jos haluat toimitamme sen laskun maksavalle taholle mutta lisäämme silloin laskutuslisän (vahvistusviestin alaosassa on linkki laskuun josta sen saa tulostettua ja halutessaan tallentaa omalle koneelle)OVT verkkolaskuja EMME VOI TOIMITTAA, selvitä maksajalta paperisen laskun lähettämisen ohjeet.


Mahdollinen järjestön jäsenyys







Surukonferenssin osallistujille jaetaan osallistujalista. Saako nimesi liittää osallistujalistaan?


Sähköpostiani voi käyttää jatkossakin Surukonferenssin asioista tiedottamiseen. Tietosi tallentuvat tapahtumarekisteriin, jonka tietosuojaselosteen voit lukea alhaalla olevasta linkistä.


Osallistun torstaina 11.4. Rakkaudesta sinuun -iltakonserttiin Tampereen yliopiston juhlasalissa. Lippu á 18€.


Mahdolliset ruokavaliot





Ilmoittauduin Surukonferenssiin 28.2. jälkeen jolloin hintaan lisätään jälki-ilmoittautumismaksu

Lisätietoa ruokavaliosta/allergioista
Olen päätoiminen opiskelija. Oppilaitoksen nimi ja opiskelijakortin numero
 
Voit valita kullekin päivälle vain yhden työpajan tai tieteellisen session
1. Torstai - VALITSE VAIN YKSI
  Työpaja 1/ Istuuko surulintu olkapäälläsi? – päihteisiin kuolleiden läheisten sururyhmätPaikkoja 12Lisätietoa lajista...
  Työpaja 2/Harri Filppa, Pöytälaatikon muistot – surun pukeminen kuviksi ja sanoiksiPaikkoja 8Lisätietoa lajista...
  Työpaja 3/Eija Harmanen, Surun monet maisemat. Mitä runot ja sanat kutsuvat sinussa esiin?TäynnäLisätietoa lajista...
  Työpaja 4/Liisa Liinamo, Luovia menetelmiä hetkiin, joita puhe ei tavoitaTäynnäLisätietoa lajista...
  Työpaja 5/Sanna Laukkanen, Traumasensitiivinen jooga surun ja toipumisen tukenaTäynnäLisätietoa lajista...
  Työpaja 6/ Taina Häkkinen, Luopuminen – kuolemiseen liittyvien tunteiden kohtaamisestaPaikkoja 1Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio A / Lapsen kuolema Paikkoja 32Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio B/ Läheisten kokemuksia kuolemastaPaikkoja 49Lisätietoa lajista...
2. Perjantai - VALITSE VAIN YKSI
  Työpaja 1/Istuuko surulintu olkapäälläsi? –päihteisiin kuolleiden läheisten sururyhmätPaikkoja 16Lisätietoa lajista...
  Työpaja 2/Harri Filppa, Pöytälaatikon muistot -surun pukeminen kuviksi ja sanoiksiPaikkoja 18Lisätietoa lajista...
  Työpaja 3/Eija Harmanen, Surun monet maisemat. Mitä runot ja sanat kutsuvat sinussa esiin?TäynnäLisätietoa lajista...
  Työpaja 4/Liisa Liinamo, Luovia menetelmiä hetkiin, joita puhe ei tavoitaPaikkoja 1Lisätietoa lajista...
  Työpaja 5/ Sanna Laukkanen, Traumasensitiivinen jooga surun ja toipumisen tukenaPaikkoja 5Lisätietoa lajista...
  Työpaja 6/ Taina Häkkinen, Luopuminen – kuolemiseen liittyvien tunteiden kohtaamisestaPaikkoja 1Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio A/Lasten ja nuorten suruPaikkoja 20Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio B/Kuolemaan liittyvät käsitykset ja palvelutPaikkoja 84Lisätietoa lajista...
 
Lisätietoja
Lisätietoja:

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä KÄPY ry:n toimistolle.

JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. ME EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA. Vaihtoehtoisesti voit myös itse tallentaa laskun omalle koneellesi pdf tiedostoksi ja toimittaa sitten sähköpostin liitteenä maksavalle taholle. Selvitä, miten maksava taho haluaa saada laskusi. Täytä laskutusta koskevat tiedot laskun saaja osioon.

JOS MAKSAT LASKUN ITSE, saat maksuun tarvittavat tiedot vahvistusviestin mukana tulevassa laskussa omilla tiedoillasi. Olethan tarkka valitessasi kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla, kuten myös eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät.

HUOM!Postitse lähetettäviin paperilaskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 28.2. jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.(20€) Peruutusehdot voit lukea ja tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Tietosi tallennetaan KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, ja lähettämällä ilmoittautumisen tämän sivuston kautta olet tutustunut ja hyväksynyt rekisterin ehdot.
http://kapy.fi/wp-content/uploads/2018/05/Tietosuojaseloste-KAPY-ry_-tapahtumarekisteri.pdf


Huom! Paikat ryhmiin varataan alla olevan Tallenna ja jatka -napin painalluksella. Jos et saa paikkaa johonkin ryhmään, eli viimeinen paikka ehdittiin varata juuri ennen kuin tallensit, saat ilmoituksen näytölle ja voit ilmoittautua johonkin toiseen ryhmään.