KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry - Konferenssiin ilmoittautumiset - www.kapy.fi
Ilmoittautuminen
Surukonferenssi 2018

Olet ilmoittautumassa Surukonferenssiin 2018. Voit valita kummallekin osallistumispäivälle yhden työpajan tai tieteellisen session esitetyistä vaihtoehdoista. Työpajat ja tieteelliset sessiot on esitelty Surut.fi sivustolla, joten käy tutustumassa niihin ennen valintaasi. Valintaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Työpajoihin ilmoittaudutaan/valitaan ensisijaisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu sisältää lounaan, tulo- ja iltapäiväkahvin/teen kumpanakin päivänä sekä iltajuhlan torstai-iltana. Iltajuhla järjestetään Tampereen kaupungin keskustorin Raatihuoneella. Pukukoodi; tumma puku.

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä KÄPY ry:hyn 045-3260980.

HUOM! JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. ME EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA.
SEURAKUNTIEN työntekijät: voitte tehdä itse laskusta pdf:n tallentamalla laskun koneellesi ja lähettää sähköpostin liitteenä kirkonpalvelukeskukseen. Jos teemme sen järjestäjänä,lisäämme laskutuslisän.

Olethan tarkka valitessasi, kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Rastita vain normiosallistuminen, ja vain rasti kohtaan alennettu hinta, jos olet oikeutettu siihen. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla.

HUOM!Postitse/sähköpostitse lähetettäviin paperilaskuihin tai pdf liitteinä lähetettäviin laskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 6.3. jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.(20€ lisä kahden päivän osallistujille, 10€ lisä yhden päivän osallistujille) Peruutusehdot voit lukea ja tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Järjestäjätaho painattaa nimikyltit ja osallistujalistat jokaiselle osallistujalle, ja mikäli annat ilmoittautuessasi organisaatiosi ja toimenkuvasi näkyvät ne yllämainituissa.
Henkilötiedot
Organisaatio
Toimenkuva
Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköposti *
Laskun saajan tiedot
Laskutusorganisaatio
Laskun saaja
Laskutusosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Y-tunnus
Laskutusviite

Osallistumismaksu


Laskun saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä ja jos haluat toimitamme sen laskun maksavalle taholle mutta lisäämme silloin laskutuslisän (vahvistusviestin alaosassa on linkki laskuun josta sen saa tulostettua ja halutessaan tallentaa omalle koneelle)


Mahdollinen järjestön jäsenyysSurukonferenssin osallistujille jaetaan osallistujalista. Saako nimesi liittää osallistujalistaan?


Sähköpostiani voi käyttää jatkossakin Surukonferenssin asioista tiedottamiseen


Osallistun to 19.4. iltajuhlaan Tampereen Raatihuoneella 19-21.(Sisältyy hintaan.) Sitova ilmoittautuminen, pukukoodi:tumma puku.


Mahdolliset ruokavaliot

Ilmoittauduin jälki-ilmoittautumisajalla 6.3.2018 jälkeen jolloin osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.


Lisätietoa ruokavaliosta/allergioista
Olen päätoiminen opiskelija. Oppilaitoksen nimi ja opiskelijakortin numero
 
Voit valita kullekin päivälle vain yhden työpajan tai tieteellisen session
1. Torstai - VALITSE VAIN YKSI
  Työpaja 1/Kati Keskihannu; ”Kirjeitä kuolemalle" - puheeksiottamisen väline pitkäaikaissairaan tai kuolleen lapsen läheisille.Paikkoja 2Lisätietoa lajista...
  Työpaja 2/Heli Hulmi; Luopumisen tarinat – Kirjoittaminen auraa tietä kohti tulevaa.Paikkoja 2Lisätietoa lajista...
  Työpaja 3/Anne Kolhinen; Voimauttava valokuva. HUOM! Lue esittelystä, mitä tarvitset mukaan.Paikkoja 1Lisätietoa lajista...
  Työpaja 4/Laura Mannila; Tunne, mitä tunnet.TäynnäLisätietoa lajista...
  Työpaja 5/ Tapio Malinen; Elävä elämä. Elävä kuolema.Paikkoja 2Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio APaikkoja 23Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio BPaikkoja 94Lisätietoa lajista...
2. Perjantai - VALITSE VAIN YKSI
  Työpaja 1/Kati Keskihannu; ”Kirjeitä kuolemalle" - puheeksiottamisen väline pitkäaikaissairaan tai kuolleen lapsen läheisille.Paikkoja 1Lisätietoa lajista...
  Työpaja 2/Heli Hulmi, kirjallisuusterapiaohjaaja; Luopumisen tarinat – Kirjoittaminen auraa tietä kohti tulevaa.Paikkoja 2Lisätietoa lajista...
  Työpaja 3/Anne Kolhinen; Voimauttava valokuva. HUOM! lue esittelystä, mitä tarvitset mukaan.Paikkoja 3Lisätietoa lajista...
  Työpaja 4/Laura Mannila; Tunne, mitä tunnet.TäynnäLisätietoa lajista...
  Työpaja 5/ Tapio Malinen. Aihe; Elävä elämä. Elävä kuolema.Paikkoja 4Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio APaikkoja 59Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio BPaikkoja 62Lisätietoa lajista...
 
Lisätietoja
Lisätietoja:

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä KÄPY ry:n toimistolle.

JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. ME EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA. Vaihtoehtoisesti voit myös itse tallentaa laskun omalle koneellesi pdf tiedostoksi ja toimittaa sitten sähköpostin liitteenä maksavalle taholle. Selvitä, miten maksava taho haluaa saada laskusi. Täytä laskutusta koskevat tiedot laskun saaja osioon.

JOS MAKSAT LASKUN ITSE, saat maksuun tarvittavat tiedot vahvistusviestin mukana tulevassa laskussa omilla tiedoillasi. Olethan tarkka valitessasi kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla, kuten myös eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät.

HUOM!Postitse lähetettäviin paperilaskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 6.3. jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.(20€) Peruutusehdot voit lukea ja tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Huom! Paikat ryhmiin varataan alla olevan Tallenna ja jatka -napin painalluksella. Jos et saa paikkaa johonkin ryhmään, eli viimeinen paikka ehdittiin varata juuri ennen kuin tallensit, saat ilmoituksen näytölle ja voit ilmoittautua johonkin toiseen ryhmään.