KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry - Konferenssiin ilmoittautumiset - www.kapy.fi
Ilmoittautuminen
Surukonferenssi 2021 Pöytävaraukset, mainostilan ostaminen ja ilmoittautuminen ohjelmaan

Tällä lomakkeella ilmoittautuvat Surukonferenssi 2021 esittelypöytien varaajat ja mainoksien ostajat.

Voit halutessasi osallistua konferenssiin, jolloin perimme osallistumismaksun valitsemiltasi päiviltä. Esittelypöytien varaajat voivat osallistua konfrenssiin alennetulla hinnalla niinä päivinä, joille ovat varanneet esittelypöydän. Muista merkitä varaatko vain esittelypöydän tai mainoksen ja haluatko osallistua myös konferenssin ohjelmaan.

MAINOKSEN ostajat, mainosvaraukset 25.1.2021 mennessä. Saat infon materiaalin toimittamisesta sähköpostitse tammi-helmikuun vaihteessa 2021.

Konferenssin järjestäjät pidättävät oikeuden valita esittelypöytien pitäjät ja mainostajat. Mikäli päätämme, että tarjoamasi sisältö ei sovi konferenssiin, palautamme maksamasi hinnan mikäli olet jo ehtinyt maksaa laskun. Jos olet epävarma siitä, sopiiko aiheesi konferenssiin, ota yhteyttä ennen ilmoittautumistasi: toimisto@kapy.fi tai puh. 045 3260980.


HUOM! Laskusta. Saat vahvistuksen ja laskun antamaasi sähköpostiin, josta voit sen halutessasi tulostaa ja toimittaa itse maksavalle taholle. Voit myös halutessasi tallentaa laskun omalle koneellesi ja lähettää sen pdf tiedostona maksavalle taholle. Selvitä tällöin laskun maksajalta, missä muodossa hän laskuja vastaanottaa. EMME VOI TOIMITTAA OVT tunnuksella olevia VERKKOLASKUJA.

Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä ensijaisesti sähköpostitse: surukonferenssi2021@gmail.com
tai puh. 045 3260980.

HUOM! Postitse järjestäjän toimesta maksavalle taholle lähetettäviin laskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Peruutusehdot voit lukea ja tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.
Henkilötiedot
Organisaatio
Toimenkuva
Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköposti *
Laskun saajan tiedot (jos et maksa itse)
Laskutusorganisaatio
Laskun saaja
Laskutusosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Y-tunnus
Laskutusviite

ESITTELYPÖYDÄN varaajat (lue huolella vaihtoehdot ja merkitse tarvittavat täpät)ESITTELYPÖYDÄN varaaja täytä tämä jos osallistut myös konferenssin ohjelmaan

MAINOS abstraktikirjaan(koko A4)


MAINOKSEN TILAAJA täytä tämä jos osallistut konferenssin muuhun ohjelmaanLaskun toimitustavan valinta


Sähköpostitietojen tallentaminen tiedottamista varten. Tietosi tallentuvat tapahtumarekisteriin, jonka tietosuojaselosteen voit lukea alhaalta.


Ruokavaliot tai allergiat(jos osallistut konferenssin ruokailuihin voit täyttää tämän kohdan)
Lisätietoa ruokavaliosta/allergioista
Olen päätoiminen opiskelija. Oppilaitoksen nimi ja opiskelijakortin numero
 
Voit valita kullekin päivälle vain yhden työpajan tai tieteellisen session
1. Torstai - VALITSE VAIN YKSI
  Syventävä luento 1/ Lasten suru läheisen ollessa saattohoidossaPaikkoja 36Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 2/ Suru ja kulttuurinen moninaisuusPaikkoja 54Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 3 / Raastava ja tukahtunut suru – rikokset, päihteet ja vaikeus menetyksen suremiseenPaikkoja 34Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 4/ Suru sateenkaaren päässä – Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt surutyön ammattilaisten vastaanotoillaPaikkoja 56Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 5/ Henkirikoskuoleman erityisyys ja uhrin läheisten kohtaaminenPaikkoja 50Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio A, lapsen kuolema ja läheisten kokemuksiaPaikkoja 65Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio B, kuoleman kohtaaminen kuvin ja tarinoinPaikkoja 68Lisätietoa lajista...
2. Perjantai - VALITSE VAIN YKSI
  Syventävä luento 1/ Lasten suru läheisen ollessa saattohoidossaPaikkoja 47Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 2/ Suru ja kulttuurinen moninaisuusPaikkoja 49Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 3/ Raastava ja tukahtunut suru – rikokset, päihteet ja vaikeus menetyksen suremiseenPaikkoja 39Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 4 / Suru sateenkaaren päässä – Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt surutyön ammattilaisten vastaanotoillaPaikkoja 57Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 5 / Henkirikoskuoleman erityisyys ja uhrin läheisten kohtaaminen Paikkoja 46Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio, vaiettu menetys ja vaikeutunut suruprosessi Paikkoja 62Lisätietoa lajista...
 
Lisätietoja
Lisätietoja:

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi.Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä ensijaisesti sähköpostitse: surukonferenssi2021@gmail.com
tai puh. 045 3260980. .

JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA. Vaihtoehtoisesti voit myös itse tallentaa laskun omalle koneellesi pdf tiedostoksi ja toimittaa sitten sähköpostin liitteenä maksavalle taholle. Selvitä, miten maksava taho haluaa saada laskusi. Täytä laskutusta koskevat tiedot laskun saaja osioon.

JOS MAKSAT LASKUN ITSE, saat maksuun tarvittavat tiedot vahvistusviestin mukana tulevassa laskussa omilla tiedoillasi. Olethan tarkka valitessasi kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla, kuten myös eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät.

HUOM!Postitse lähetettäviin paperilaskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 28.2.2021 jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu (20€ kahden päivän osallistumisesta, 10€ yhden päivän osallistumisesta). Peruutusehdot voit lukea ja tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Konferenssin järjestäjät pidättävät oikeuden valita esittelypöytien pitäjät ja mainostajat. Mikäli päätämme, että tarjoamasi sisältö ei sovi konferenssiin, palautamme maksamasi hinnan mikäli olet jo ehtinyt maksaa laskun. Jos olet epävarma siitä, sopiiko aiheesi konferenssiin, ota yhteyttä ennen ilmoittautumistasi: toimisto@kapy.fi tai puh. 045 3260980.

Tietosi tallennetaan KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, ja lähettämällä ilmoittautumisen tämän sivuston kautta olet tutustunut ja hyväksynyt rekisterin ehdot.
https://kapy.fi/wp-content/uploads/kapy-ry_tapahtumarekisteri_tietosuojaseloste_saavutettava.pdf

Huom! Paikat ryhmiin varataan alla olevan Tallenna ja jatka -napin painalluksella. Jos et saa paikkaa johonkin ryhmään, eli viimeinen paikka ehdittiin varata juuri ennen kuin tallensit, saat ilmoituksen näytölle ja voit ilmoittautua johonkin toiseen ryhmään.