KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry - Konferenssiin ilmoittautumiset - www.kapy.fi
Ilmoittautuminen
Surukonferenssi 2020

Olet ilmoittautumassa Surukonferenssiin 2020. Voit valita kummallekin osallistumispäivälle yhden syventävän luennon tai tieteellisen session esitetyistä vaihtoehdoista (Lisätietoa syventävistä luennoista näet inforuudukosta kunkin vaihtoehdon kohdalla). Kaikki syventävät luennot ja tieteelliset sessiot on esitelty myös Surut.fi sivustolla. Syventävät luennot toistuvat samansisältöisinä sekä torstaina että perjantaina. Valintaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Ohjelma kertoo, milloin kaikki paikat ovat täyttyneet. Jonopaikkoja valitettavasti ei ole käytössä.

Osallistumismaksu sisältää lounaan, tulo- ja iltapäiväkahvin/teen kumpanakin päivänä.

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä ensijaisesti sähköpostitse: surukonferenssi2020@gmail.com
tai puh. 046-6200589.

HUOM! JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA/TALLENTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA. Täytä Laskun saajan tiedot vain silloin, jos et itse maksa laskua.

SEURAKUNTIEN työntekijät: voitte tehdä itse laskusta pdf:n tallentamalla laskun koneellenne ja voitte lähettää sen sähköpostin liitteenä kirkonpalvelukeskukseen. Jos teemme sen järjestäjänä,lisäämme laskutuslisän.

Olethan tarkka valitessasi, kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Rastita osallistumismaksu kohtaan vain yksi raksi osallistumipäiviesi mukaisesti. Jos olet oikeutettu alennukseen, merkitse vain yksi rasti kohtaan alennettu hinta. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla, kuten myös eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät.

HUOM!Postitse/sähköpostitse lähetettäviin paperilaskuihin tai pdf liitteinä lähetettäviin laskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 28.2.2020 jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.(20€ lisä kahden päivän osallistujille, 10€ lisä yhden päivän osallistujille)

Peruutusehdot:Peruutus on mahdollista tehdä veloituksetta 24.3.2020 asti.
Mikäli peruutus tehdään 24.3.2020 jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta.
9.4. jälkeen veloitetaan 100 % osallistumismaksusta. (Ilmoittautuminen päättyy 3.4.2020.) Peruutusmaksua ei peritä mikäli osallistujalla on esittää lääkärintodistus. Voit tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Järjestäjätaho painattaa nimikyltit ja osallistujalistat jokaiselle osallistujalle, ja mikäli annat ilmoittautuessasi organisaatiosi ja toimenkuvasi näkyvät ne yllämainituissa.
Henkilötiedot
Organisaatio
Toimenkuva
Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköposti *
Laskun saajan tiedot (jos et maksa itse)
Laskutusorganisaatio
Laskun saaja
Laskutusosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Y-tunnus
Laskutusviite

Osallistumismaksu (merkitse vain yksi raksi) HUOM: alemmat vaihtoehdot alennuksiin oikeutetuille


Laskun saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä ja jos haluat toimitamme sen laskun maksavalle taholle mutta lisäämme silloin laskutuslisän (vahvistusviestin alaosassa on linkki laskuun josta sen saa tulostettua ja halutessaan tallentaa omalle koneelle)OVT verkkolaskuja EMME VOI TOIMITTAA, selvitä maksajalta paperisen laskun lähettämisen ohjeet.


Mahdollinen järjestön jäsenyysSurukonferenssin osallistujille jaetaan osallistujalista. Saako nimesi liittää osallistujalistaan?


Sähköpostiani voi käyttää jatkossakin Surukonferenssin asioista tiedottamiseen. Tietosi tallentuvat tapahtumarekisteriin, jonka tietosuojaselosteen voit lukea alhaalla olevasta linkistä.


Mahdolliset ruokavaliot

JÄLKI-ilmoittautumismaksuLisätietoa ruokavaliosta/allergioista
Olen päätoiminen opiskelija. Oppilaitoksen nimi ja opiskelijakortin numero
 
Voit valita kullekin päivälle vain yhden työpajan tai tieteellisen session
1. Torstai - VALITSE VAIN YKSI
  Syventävä luento 1/ Lasten suru läheisen ollessa saattohoidossaPaikkoja 35Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 2/ Suru ja kulttuurinen moninaisuusPaikkoja 54Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 3 / Raastava ja tukahtunut suru – rikokset, päihteet ja vaikeus menetyksen suremiseenPaikkoja 32Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 4/ Suru sateenkaaren päässä – Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt surutyön ammattilaisten vastaanotoillaPaikkoja 55Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 5/ Henkirikoskuoleman erityisyys ja uhrin läheisten kohtaaminenPaikkoja 49Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio A, lapsen kuolema ja läheisten kokemuksiaPaikkoja 58Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio B, kuoleman kohtaaminen kuvin ja tarinoinPaikkoja 63Lisätietoa lajista...
2. Perjantai - VALITSE VAIN YKSI
  Syventävä luento 1/ Lasten suru läheisen ollessa saattohoidossaPaikkoja 47Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 2/ Suru ja kulttuurinen moninaisuusPaikkoja 49Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 3/ Raastava ja tukahtunut suru – rikokset, päihteet ja vaikeus menetyksen suremiseenPaikkoja 35Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 4 / Suru sateenkaaren päässä – Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt surutyön ammattilaisten vastaanotoillaPaikkoja 57Lisätietoa lajista...
  Syventävä luento 5 / Henkirikoskuoleman erityisyys ja uhrin läheisten kohtaaminen Paikkoja 45Lisätietoa lajista...
  Tieteellinen sessio, vaiettu menetys ja vaikeutunut suruprosessi Paikkoja 49Lisätietoa lajista...
 
Lisätietoja
Lisätietoja:

Saat onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja laskun antamaasi sähköpostiin. Lasku aukeaa viestin alaosassa olevasta linkistä. Jos et saa vahvistusta samana päivänä, ole hyvä ja tarkista roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä ensijaisesti sähköpostitse: surukonferenssi2020@gmail.com
tai puh. 046-6200589.

JOS JOKU MUU MAKSAA LASKUSI: VOIT TULOSTAA LASKUN JA TOIMITTAA LASKUN ITSE MAKSAVALLE TAHOLLE, NÄIN SÄÄSTÄT LASKUTUSLISÄN. EMME VOI TOIMITTAA OVT TUNNUKSILLA OLEVIA VERKKOLASKUJA. Vaihtoehtoisesti voit myös itse tallentaa laskun omalle koneellesi pdf tiedostoksi ja toimittaa sitten sähköpostin liitteenä maksavalle taholle. Selvitä, miten maksava taho haluaa saada laskusi. Täytä laskutusta koskevat tiedot laskun saaja osioon.

JOS MAKSAT LASKUN ITSE, saat maksuun tarvittavat tiedot vahvistusviestin mukana tulevassa laskussa omilla tiedoillasi. Olethan tarkka valitessasi kuinka monta päivää osallistut, ja oletko oikeutettu alennettuun hintaan. Järjestäjätahon järjestöjen jäsenet pääsevät osallistumaan alennetulla hinnalla, kuten myös eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät.

HUOM!Postitse/sähköpostitse lähetettäviin paperilaskuihin tai pdf liitteinä lähetettäviin laskuihin lisätään 10€ laskutuslisä. Lisäksi 28.2.2020 jälkeen ilmoittautuneiden osallistumismaksuun lisätään jälki-ilmoittautumismaksu.(20€ lisä kahden päivän osallistujille, 10€ lisä yhden päivän osallistujille)
Peruutusehdot voit lukea ja tehdä mahdollisen peruutuksen www.surut.fi sivustolta.

Tietosi tallennetaan KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, ja lähettämällä ilmoittautumisen tämän sivuston kautta olet tutustunut ja hyväksynyt rekisterin ehdot.
https://kapy.fi/wp-content/uploads/kapy-ry_tapahtumarekisteri_tietosuojaseloste_saavutettava.pdf


Huom! Paikat ryhmiin varataan alla olevan Tallenna ja jatka -napin painalluksella. Jos et saa paikkaa johonkin ryhmään, eli viimeinen paikka ehdittiin varata juuri ennen kuin tallensit, saat ilmoituksen näytölle ja voit ilmoittautua johonkin toiseen ryhmään.